8/21/2013

Unutulan, kullanılmayan eşyalar, mezarları ziyaret edilmeyen insanlar, okunmayan kitaplar, aklınızdan çıkardığınız tüm hatıralar için sizden bir dünya yaratmanızı isteseydim nasıl bir dünya olurdu? Pang kardeşler işte bu kurguyla mükemmel bir dünya yaratmışlar ve Angelica Lee de üstün bir performansla oynamış. Görselliğin, hayalgücüyle buluştuğu eşsiz bir film. Nefes tutturan sahneler de var, ağlattıran da :)
Ülkemizde de "Hayalet Dünya" ismiyle gösterime giren filmin konusu kısaca şu şekilde: Aşk hikayeleri anlattığı kitaplarında üç kez "best seller" başarısını yakalayan Tsui, yakaladığı başarıyı tehlikeye atabilecek, kendisi için oldukça tehlikeli bir tür olan korku türünde roman yazmaya karar verir. Kitabın adı Re-cycle'dır ve tam da Tsui'nin yazmakta zorluk çektiği bir anda kitabının karakterlerinden biri Tsui'ye görünerek kendini takip ettirmeye başlar.
Onu takip ederken, aslında tam da yazmak istediği konunun işçinde kendini hapsolmuş bulur. Çıkışı olmayan bu dünyada ilerlerken kavradığı gerçekler ve yaşadığı duygusal dalgalanmalar hayata bakışını tamamiyle değiştirecek ve tüm bu macera sırasında kendi hayatını tehlikeye atarcasına kendisini koruyan minik bir kız çocuğuyla arasında duygusal bir bağ oluşmasını sağlayacaktır. 
Büyük sırların açığa kavuştuğu, hayallerin gerçekle karıştığı, dramıyla yürek burkan, yer yer adrenalin dansı yaptıran çok "özel" bir yapım. Şiddetle tavsiye edilir. 
Re-Cycle Trailer
Recycle Online İzle TR Dublajlı


IMDB Sıralaması

En Popi-ler

Ben Size Donerim

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.

- Copyright © RUHANI GERILIM -Metrominimalist- Powered by Blogger - Designed by Johanes Djogan -