10/25/2013

Old Boy filminin baş rolünden hatırladığımız Min-sik Choi, bu kez karşımıza sadece zevk için öldüren psikopat bir katil olarak geliyor. Filmi izlemeden önce muhakkak fragmanını izlemenizi tavsiye ediyorum. Çünkü filmin çoğu yerinde kafamı çevirmek, dilimi ısırmak, dişlerimi kenetlemek ve bilumum türde hareketler yaparak ekrandaki görüntünün üzerimde yarattığı etkiden kurtulmaya çalıştım. Son derece sert ve acımasız işkence sahneleri var, uyarmayı borç bilirim efendim. 
Polis tarafından bir türlü yakalanamayan seri katil Kyung-chul'un son kurbanı, özel ajan Dae-hoon'un nişanlısıdır. Vahşice öldürülüşünün ardından, Dae-hoon bunu yapanı bulmaya ve nişanlısına yaşattığı acının on binlerce katını yaşatmaya ant içer. Her tür illegal yolu deneyerek caniye ulaşır ve filmin diş kenetleten sahneleri başlar. 
Sekansların mükemmel kurgulandığı bu filmde, Min-sik Choi yine oyunculuğunu konuşturuyor. İzledikten sonra pişman olmayacağınıza inandığım, patates baskı mührümü atacağım bir yapım. Kolay değil IMDB'den 7,7 almak beyler bayanlar. O halde buyurunuz, gelsin linkler;


IMDB Sıralaması

En Popi-ler

Ben Size Donerim

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.

- Copyright © RUHANI GERILIM -Metrominimalist- Powered by Blogger - Designed by Johanes Djogan -