11/02/2013

Psikiyatr Jim Law, sürekli hayalet gören hastası Cheung Yan'ı tedavi etmektedir. Hastasını daha yakından tanımak için günlüklerini okur ve Cheung'un dünyasının içine girdikçe ondan hoşlanmaya başlar. Doktor hasta ilişkisinin daha ileri gitmemesi gerektiğini düşünen Jim, Cheung'un anne ve babasını çağırarak tedavisine destek olmalarını ister. Cheung bir süre sonra Jim'in hastası değil sevgilisi olur ancak bu sırada da Jim'in geçmişi yakasını bırakmayacaktır. Cheung'dan daha fena bir durumda kendini bulur ve kurtuluşu sırasında yaşadıklarını büyük bir keyifle bize izletir. 
100 dakika boyunca sizi kesinlikle sıkmayacak, ustaca kurgulanmış bir film. Bir çok festivale katılmış olsa da ne yazık ki eli boş dönmüş. Korkudan ödünüzü patlatmayacak ama gerilerek izleyeceksiniz. Hatta bazı sahneler, bir çok korku filmi klişesini bozuyor. 
Tüm çabalarıma rağmen filmin orjinal dilinde yüklenmiş olan versiyonuna ulaşamadım. Tai dili olduğunu düşündüğüm dublajlı hali pek hoş olmasa da buyurunuz gelsin linkler;

Inner Senses Trailer

Inner Senses Online Watch ENG Subtitles

IMDB Sıralaması

En Popi-ler

Ben Size Donerim

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.

- Copyright © RUHANI GERILIM -Metrominimalist- Powered by Blogger - Designed by Johanes Djogan -