8/10/2013


Rattle Rattle, Hagane ve The Inheritance isimli kısa filmlerden oluşan bir üçleme. Her üç filmin de ortak konusu müsibet kadınlar.
Rattle Rattle filmindeki kadın kahramanımız, kırmızılı uçan bir mistik.
Son dakikaya kadar kurbanlarını kovalıyor da kovalıyor ve filmin sonunda (inanın bana sonunu söylememin hiç bir anlamı yok, rahat rahat okuyun) biçare köşeye sıkışan genç kız, "-ama neden??" diye sorduğunda aldığı, "-çünkü ben öcüyüüüüüüüüm!" cevabından sonra izleyici olan bizler, gözümüzden yaş akıtıp, burnumuzdan baloncuklar çıkana dek gülüyoruz.
Hagane filmindeki kahramanımız ise genç bir kız. Kafası ve gövdesi çuvalın içinde, sadece bacaklarını görüyoruz. Kızın abisi kardeşinin durumuna üzülmektedir (çünkü kardeşi gençtir ve sosyal olması gereken bir yaştayken -o çuvalla nasıl olacaksa- evden dışarı çıkmamaktadır). O nedenle, şirketinde çalışan çocuklardan birinden kardeşini yemeğe götürmesini rica eder. Zavallı çocuk geceyi, yavaş yavaş çuvalın içine çekile çekile yenilerek tamamlar?!
Üçlemenin son filmi sanki biraz dişe dokunacak gibi olmuş ama o da tam olmamış. Bir kasabada, ağzı bir kulağından öbür kulağına dek kesilerek öldürülen bir kadının kasabayı lanetleyişi ve tuzağına düşürdüğü kasabalıları tek tek öldürüşü anlatılıyor. Saldırılarını gerçekleştirirken ağzını açarak çığlık atıyor ve bu esnada ağzı kesik olduğu için tüm dişlerini ve dil kökünü görüyoruz. Bu kadar! 
Üçlemeyi izledikten sonra, acaba uzaylılar bizimle dalga mı geçiyor yoksa civciv mi yumurtadan çıkıyor diye saçma düşüncelere gark olabilirsiniz, demedi demeyin!

Unholy Women Trailer

Unholy Women Online Watch ENG Subtitles

IMDB Sıralaması

En Popi-ler

Ben Size Donerim

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.

- Copyright © RUHANI GERILIM -Metrominimalist- Powered by Blogger - Designed by Johanes Djogan -