1/07/2015

Sam Raimi'nin yapımcılığını üstlendiği, yönetmenliğini Ole Bordenal'ın yaptığı The Possession, son dönemlerde Hasan Karacadağ'ın ha bire el attığı ancak uygulamadaki başarısızlığı sebebiyle bir türlü korku-tamayan korku filmlerinde sıkça kullandığı "cin" temasını işliyor (ki korkmamız gereken anları kamerayı sallayarak gerçekleştirmeye çalışırsa böyle olur tabi).
Başrolde Javier Bardem'e ikizi kadar benzeyen ABD'li aktör Jeffrey Dean Morgan ve The Closer dizisinde tanıyıp hayran olduğumuz, bir de üzerine en iyi aktris dalında Altın Küre ödülü alan Kyra Sedwick yer alıyor.
Eşinden yeni boşanan Clyde, küçük kızları Em'in ahşap bir kutu almasından sonra tuhaf olaylar yaşamaya başlar. Em'in aldığı kutuda meğerse Yahudi geleneklerine göre hapsedilen bir cin yaşamaktadır ve içine girdiği insanı yiyip bitirmektir tek niyeti. Söylenene göre film yaşanan gerçek bir olaydan esinlenilmiş. Brrrr!
14 milyon dolarlık bütçesini 78 milyonla noktalayan, gayet başarılı bir film. Sam Raimi deli olabilir ama başarılı bir adam kabul edelim.
Merak edenler için gelsin linkler..

The Possession Trailer
The Possession Online İzle TR Dublaj
The Possession Online İzle TR Altyazılı
The Possession Online Watch ENG Dubbing

IMDB Sıralaması

En Popi-ler

Ben Size Donerim

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.

- Copyright © RUHANI GERILIM -Metrominimalist- Powered by Blogger - Designed by Johanes Djogan -