9/10/2013

Tipik bir haunted house örneği. Aradaki tek fark, uzak doğunun mistik felsefesiyle karıştırılmış kara büyü meselesinden ibaret. Konu evet oldukça klişe ancak izlerken ürpereceğiniz bir çok sahneye tanıklık edeceksiniz. Ülkesinden ender olarak çıkan bir tür olduğundan ve konuyu başarılı bir şekilde işlediğinden, gayet de izlenebilir, keyifli bir yapım olduğunu düşünüyorum ve saygı duyuyorum.
Genç bir mimar olan filmimizin kahramanı, kendisine miras kaldığını öğrendiği eve nişanlısıyla birlikte gider ve orada bir gece geçirmeye karar verirler. Bir gece, birkaç geceye dönüşür ve ilginç bir şekilde arkadaşları, gece yarısı bilinçsiz bir şekilde kendilerini bu evde bulmaya başlarlar. Eve nasıl geldiklerini hatırlamamaktadırlar ve ilginç şekillerde ölümlerini izleriz daha sonra. Evin eski sahiplerinin elde ettikleri bu zenginliğin sebebinin kara büyü olduğunu öğreniriz. Bu sebeple kara büyü beslenmeye devam etmezse, ölümler devam edecektir.Genç mimarımızın sakladığı sırrın açığa çıkmasının ve nişanlısının hamile olduğunun ortaya çıkmasından sonra bir karar verilmesi gerekmektedir. Refah mı, huzur mu? 
Bu keyifli filmi, her dakikasını korku filmi izlediğinizi bilerek seyredeceksiniz.Nerede korkacağınızı bileceksiniz, nereden bir şeylerin çıkacağını tahmin edeceksiniz ancak yine de izlerken keyif almaya devam edeceksiniz. Tavsiye edilir. 


IMDB Sıralaması

En Popi-ler

Ben Size Donerim

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.

- Copyright © RUHANI GERILIM -Metrominimalist- Powered by Blogger - Designed by Johanes Djogan -