8/10/2013


Çıkarıldığı 2007 yılında yaptığı 2,4 milyon dolarlık box office ile oldukça mütevazi bir film olan Evil Twin, annenizin kardeşinizi sizden daha çok sevdiği ve bunu her an hissettiğiniz bir durumda yaşamaya nasıl devam ederdiniz sorusunu sorduruyor. 
İkiz kardeşlerden Hyo-jin'in bir kaza sonucu ölmesinin ardından, kardeşi So-yeon 10 yıl sürecek bir komaya girer. Sonunda komadan çıkar ve tedavisi sürerken bir çok gizemli ölüm meydana gelmeye başlar.
Bu arada, So-yeon'un karakterinin değiştiği ve tamamen ölen ikizi Hyo-jin gibi davranmaya başladığı farkedilir. Daha sonra öğreniriz ki aslında So-yeon sandığımız, Hyo-jin çıkar ve bu tuhaf durumun anneleri tarafından yaratıldığını öğreniriz. So-yeon'un ruhunun intikamıyla da film güzel bir final yapar.
İzlerken sizi G.Kore tarihinde yolculuğa çıkaracak ve o dönemin insanlarını, kostümlerini bir belgesel tadında izlerken bulacaksınız kendinizi. Kıskançlık, paylaşamama, başkası olma isteği ve herkes tarafından sevilme arzusu insana neler yaptırabilir, bu filmde bulacağınız cevaplardan bazıları. Kesinlikle izlenmeli!

Evil Twin Trailer
Evil Twin Online İzle TR Altyazılı

IMDB Sıralaması

En Popi-ler

Ben Size Donerim

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.

- Copyright © RUHANI GERILIM -Metrominimalist- Powered by Blogger - Designed by Johanes Djogan -