1/08/2015

Yönetmenliğini Hong Kong'lu Pang kardeşlerin, yapımcılığını ise Sam Raimi'nin üstlendiği filmde, yeni bir hayata başlamak için terkedilmiş bir çiftlik evine taşınan bir ailemiz var. Ailenin en küçük çocuğu konuşamıyor, ergen kızımızsa (ergen olduğundan belki) ailesiyle sorunlar yaşıyor. Bir de onlara çiftlik işlerinde yardımcı olan eli tüfekli bir kişi daha var. Ha bir de kargalar var. Bu kadro, taşınmalarının üzerinden fazla zaman geçmeden doğaüstü diyebileceğimiz olayları tecrübe etmeye başlarlar ve biz seyircilere neyin gerçek neyin hayal olduğu sorgulatılır. 
Film, Pang kardeşlerin Amerika'da çekmiş olduğu ilk film olma özelliğini taşıyor. Başrolde, Twilight serisinden hatırladığımız Kristen Steward yer alıyor. 
16 milyon dolarlık bütçesini, gösterime girdiği ilk haftada neredeyse geri kazanan filmimiz , toplamda 54 milyonlu box office ile hiç de fena olmayan bir gişe yakaladı. Sanıyorum yapımcıların rolü büyük oluyor bu gibi durumlarda. Pek çok klişeye yer verse de güzel bir izlence olur diye düşünmekteyim. 


The Messengers Trailer
The Messengers Online İzle TR Dublajlı
The Messengers Online İzle TR Altyazılı

IMDB Sıralaması

En Popi-ler

Ben Size Donerim

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.

- Copyright © RUHANI GERILIM -Metrominimalist- Powered by Blogger - Designed by Johanes Djogan -