2/07/2015

Sevgili Sam Raimi dostları,
Aynı filmin yönetmenliğinden yapımcı koltuguna geçiş yapan Raimi, "İzleyeceğiniz en korkunç film!" mottosuyla bizleri çıkardığı yoldan elimizde kalan, ağzımızda bıraktığı küfrün acı tadı ve bir avuç baş ağrısı ne yazık ki!
İlk filmi Evil Dead orijinal konusuyla ve zamanın plastik makyaj teknikleriyle, halk özel ödülüne layık görülmüş ve saçma sapan bir gişe başarısı yakalamıştı. Ancak bu sefer, içerdiği aşırı kan, rahatsız edici boyuttaki yerli yersiz vahşet sahneleri ve "sesle korkutma" taktikleri işe yaramamış. Korkutmuyor. Aksine saygımızı kaybediyoruz. Raimi şaşırma, sabrımızı taşırma diyoruz!
Efenim konusunu yine kısaca hatırlatayım size. Beraber tatile çıkan 20'li yaşlardaki bir grup arkadaşın, kaldıkları kulübede Ölülerin Kitabı Necronomicon'u keşfetmeleriyle uyandırdıkları kötü ruhlarla olan mücadeleleri ve hayatta kalma çabaları anlatılıyor. 
Gidip de sinemada izleme gafletinde bulunmuş sadık bir Raimi taraftarı olarak, evlerinize kadar gelen linkler sayesinde izlemenize vesile olduğum için kendimi yardım meleği kibin hissediyorum. Raimi adına özürlerimi sunar, yine de linkleri bilgilerinize sunarım efenim..
P.S.: Bruce Campbell oyuncu olarak değil, yapımcı olacak mevcuttur.

Evil Dead Trailer
Evil Dead Online İzle TR Altyazılı
Evil Dead Online İzle TR Dublaj

IMDB Sıralaması

En Popi-ler

Ben Size Donerim

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.

- Copyright © RUHANI GERILIM -Metrominimalist- Powered by Blogger - Designed by Johanes Djogan -