9/23/2013

Yönetmen Kim Sung-ho' nun ilk filmi olan Into The Mirror, oldukça sıradısı bir hikayeye sahip, kurgusu güzel işlenmiş yapımlardan bir tanesi ve sanırız bu sebeple Hollywood'un gözünden kaçmamış olsa gerek, 2008 yılında "Mirrors" adıyla senoryoda ufak değişiklikler yapılarak Kiefer Sutherland' ın oyuncu kadrosunun başını çektiği hoş bir remake ile karşımıza tekrar çıkardılar.
Wu Young-min, çalıştığı polis teşkilatında, ortağının rehin alınması ve sonrasında öldürülmesinin ardından görevinden istifa etmiştir ve bir süre sonra bir iç mekan tasarımında aynaların kullanıldığı, oldukça büyük bir alışveriş merkezinin güvenliği olarak tekrar çalışmaya başlar. Bu alışveriş merkezinde 5 yıl önce büyük bir yangın çıkmış ve içerisinde onlarca insan yanarak hayatını kaybetmiştir. Yangında hasar gören bu binanın restorasyon çalışmaları halen devam ederken görevine başlayan Wu Young-min, bina içerisinde gerçekleşen sıradısı intiharlara tanık olur ve zaten tüm gece binada nöbet tuttuğu için konuyu tek başına araştırmaya karar verir. 
Kesinlikle izlemenizi tavsiye edeceğim bir film. Aynalardan zaten korkardım, canları saolsun sayelerinde bakmamaya özen gösteriyorum. O yüzden bir gün karşılaşırsak ve beni Ömer Celakıl saç modeliyle görürseniz gülmeyin, yadırgamayın. Buyurunuz linkler;
 

IMDB Sıralaması

En Popi-ler

Ben Size Donerim

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.

- Copyright © RUHANI GERILIM -Metrominimalist- Powered by Blogger - Designed by Johanes Djogan -