10/09/2013

11 milyon bütçe ile çekilen bu şahane film, Güney Kore'nin gelmiş geçmiş en çok hasılat yapan filmi olmasının yanı sıra toplamda 89 milyonluk box office ile tüm dünya çapında muazzam bir başarı yakaladı. Han nehrinde (Seul) yakalanıp S şeklindeki kılçık yapısıyla mutasyona uğradığı tespit edilen bir balıktan esinlenen yönetmenimiz, Amerikan askerlerinin Kore'deki varlıklarından duyduğu rahatsızlığı, filme yansıtmış ve harika bir dram-gerilim ortaya çıkmış. 
Amerikalı askeri hekimlerin kanalizasyona attıkları 200 şişe formaldehit, bir kaç yıl sonra Han Nehri'nde devasa bir amfibik canavarın ortaya çıkmasına sebep olur. Çevre halkına saldıran ve etrafına korku saçan bu yaratık, filmimizin baş kahramanının kızını kaçırır ve onu yuvasına götürür. Kızın ailesiyse onu kurtarmak için büyük fedakarlıklarla muazzam bir efor harcayacak ve kızlarını kurtarmaya çalışacaklardır.
Filmin Seul halkının maruz kaldığı askeri harekete karşı bir çok göndermeyle dolu olması ve güçlü oyunculuklar görmek istediğimiz en önemli unsurlar zaten. Bu yıl Hollywood remake'i çıkan bu şahane filmi mutlaka izlemeniz gerektiğini düşünüyorum. Buyurunuz gelsin linkler;
The Host Trailer
Online İzle



IMDB Sıralaması

En Popi-ler

Ben Size Donerim

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.

- Copyright © RUHANI GERILIM -Metrominimalist- Powered by Blogger - Designed by Johanes Djogan -