7/14/2014

Gosterime girdigi ilk uc hafta birinciligi kimseye kaptirmayarak The Host (Yaratik) filminin rekorunu elinden alan Haunters'in dagitim haklari, gosterdigi bu basari karsisinda Tayland, Tayvan, Malezya, Almanya, Belcika, Hollanda, Lüksemburg gibi ulkelere satimis ve toplamda 13 milyonluk bir box office gisesi elde etmistir. 
Filmin en buyuk surprizi, Turk oyuncu, Enes Kaya'nin yardimci rolde karsimiza cikiyor olması ve tabi ki "Uzun Inci Bir Yoldayim" turkusu. Turkunun soylendigi an filmdeki aksiyonun icerisine oldukca basarili bir sekilde yedirilmis. 
Cho-in isimli bir medyum, dusunceleri ile insanlari kontrol edebilmektedir. Tum insanlara karsi gucunu kullanabilmesine ragmen, bir oto hurdaliginda calismakta olan Kyu-nam ile gunun birinde karsilasmalari sonucu, gucunun onda ise yaramadigini anlar. Guclerini kotuye kullandigi icin, Kyu-nam ve arkadaslari, Bubba ve Ali (Enes Kaya) medyumun pesine duserler. 
Izlerken sikilmayacaginizi, tam tersine yer yer oldukca egleneceginizi dusundugum fantastik bir yapim. Arsiviniz icin alternatif bir ornek olabilir. Iyi seyirler..
P.S.: İngilizce altyazili izleyebilmek icin, YouTube'da mutlaka "altyazi" kismini acmaniz gerekiyor.



IMDB Sıralaması

En Popi-ler

Ben Size Donerim

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.

- Copyright © RUHANI GERILIM -Metrominimalist- Powered by Blogger - Designed by Johanes Djogan -