1/07/2015

Yönetmenliğini ve senaristliğini Sam Raimi yapıyor dersem sanırım nasıl bir filmle karşılaşacağınızı tahmin edersiniz. Sam Raimi'nin şeytan, kötülük, cehennem gibi ahretlik konulara nasıl da "bir tarafıyla" baktığını tüm çıplaklığıyla gözler önüne seriyor. 
Yükselme hırsıyla, çalıştığı bankada müdür yardımcısı olmaya çok yaklaşan Christine, ev kredisi uzmanıdır. Lada Samara görünümlü Bayan Ganush, aldığı konut kredisinin vadesini uzatmak istemektedir ve bunun için Christine'in bankasına gider. Ganush'un isteğini müdürüne sorar ve müdürü terfi etmek istiyorsa artık oyunu sert oynaması gerektiğini söyler. Bunun üzerine Christine, Ganush'un talebini reddeder. Zor durumda kalan Ganush, intikam hırsıyla yanıp tutuşur ve bankanın otoparkında Christine'ne çok güçlü bir büyü yapar. Christine'nin daha sonra başvurduğu kahin, büyüyü tersine çevirecek bir süreç başlatır. 
30 milyonluk bütçesini 91 milyon dolara çıkardığı için tuvalete memişhane denilmesine şaşırdığım kadar şaşkınım şu an, anlatamam, anlayamazsınız. 
Akıllara ziyan senaryosu ve artwork'ü ile tekrardan sinirlerimize elveda diyoruz. Good-bye nerves!

IMDB Sıralaması

En Popi-ler

Ben Size Donerim

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.

- Copyright © RUHANI GERILIM -Metrominimalist- Powered by Blogger - Designed by Johanes Djogan -