5/01/2015

Genç, güzel ve biraz da dağınık kızımız Haru, bir gün bir kediyi aracın altında kalmaktan kurtarır ve o günü izleyen gecede kurtardığı kedinin aslında kedi krallığının prensi olduğunu öğrenir. İstemesi durumunda kedi krallığında prensin eşi, bir prenses olarak hayatına devam etme şansı kendisine teklif edildiğinde kararsız kalır ve bunun üzerine kedi krallığında hayatın nasıl olduğunu görmesi için bizzat kral tarafından ülkeye davet edilir. Kedi olmanın getirdiği sorumsuzluk ve insan olmanın yüklediği sorumluluklar üzerinde kararsızlık yaşayan Haru, sonunda ne olmak istediğine karar verir ve ertesi gün bambaşka bir genç kız olarak uyanır.
Whisper of the Heart'dan hatırladığımız antikacıdaki kedi heykeli'nin (Baron) bu hikayenin ana karakterlerinden biri olması, hikayeyi oldukça ilginç kılıyor. 
20 milyon dolarlık bütçesini, yakaladığı box office başarısı ile neredeyse üçe katlayan The Cat Returns'e Miyazaki eli değmemiş ama yine de hikayenin taşıdığı fantastik boyut ve derin hayal gücü izleyiciyi ekrana kilitlemeye yetiyor. Haru'yu seslendiren kızımızın dublaj yeteneği haricinde bir sorun bulamadım. 

Buyurunuz gelsin linkler;

Leave a Reply

Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

IMDB Sıralaması

En Popi-ler

Ben Size Donerim

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.

- Copyright © RUHANI GERILIM -Metrominimalist- Powered by Blogger - Designed by Johanes Djogan -